De ce LEADTech.ro

  • Hardware de înaltă calitate la prețuri accesibile

Creșterea unei afaceri necesită hardware și software actualizate și fiabile pentru a menține un avantaj competitiv. Companiile se bazează pe tehnologie avansată atât pentru a conduce afacerea, cât și pentru a comunica cu clienții lor pentru a-și promova și vinde produsele și serviciile online.

La LEADTech suntem specializați în servere high-end, stații de lucru profesionale și componente de la toți producătorii majori, inclusiv Dell, HP, IBM, Lenovo, Fujitsu și mulți alții.

Va putem oferi echipamente de data center servere, storage, networking sau statii de lucru profesionale in orice configuratie doriti

O  comanda de hardware pentru rețeaua dvs. nu ar trebui să fie un exercițiu de frustrare.

Personalul nostru poate configura personalizat orice server sau stație de lucru profesională pentru a sprijini nevoile afacerii dvs, iar pentru produsele din stoc garantam livrarea de a doua zi.

Avem piesele și componentele la îndemână pentru a configura personalizat configurarea dvs. sau pentru a furniza o componentă critică pentru echipamentele de data center. Oferirea de sisteme și componente noi, iar toate produsele noastre sunt pe deplin garantate de producatori.

  • Servicii de consultanta si presales certificate

LEADTech oferă întreprinderilor din întreaga tara hardware-ul avansat de care au nevoie pentru a reuși și crește precum si serviciile aferente componentelor hardware precum instalare, configurare si mentenanta.

Ne dorim pentru clientii LEADTech sa cream in mediul online posibilitatea de a cumpara echipamente de business sau data center direct din site.

Clientul final nu are posibilitatea de a cumpara online un echipament si accesoriile compatibile fara sa se documenteze inainte ce HDD sau ce memorie este compatibila cu serverul dorit sau fara sa apeleze la un reseller specializat care sa ii ofere consultanta.

Noi, LEADTech va punem la dispozitie in pagina fiecarui produs tab-ul de Accesorii compatibile unde sunt listate doar produsele compatibile 100%. In cazul in care se doreste un alt accesoriu care nu este listat un pagina de produs, va punem la dispozitie o echipa de presales specializate si certificata pe toate echipamentele care va recomanda in cel mai scurt timp produsul dorit sau un produs echivalent.

Aveti un caiet de sarcini si nu reusiti sa indentificati produsele? sau doriti o solutie optimizata? va stam la dispozitie atat la telefon cat si pe email.

Specialistii nostri iti pot oferi consultanta in identificarea produselor sau iti pot recomanda o lista de produse care sa corespunda nevoilor tale.

  • Vă putem oferi o ofertă în câteva minute

Ne concentrăm pe construirea și menținerea relațiilor solide cu clienții noștri. Echipa noastră de vânzări este alcătuită din profesioniști IT care știu despre ce vorbești și îți pot răspunde la întrebările specifice legate de produs, oferind în același timp o ofertă rapidă și competitivă în câteva minute, nu în câteva zile. Va dorim ca si client și suntem siguri că vă putem câștiga după ce ați făcut o achiziție.

„Satisfacția clienților este esențială pentru afacerile noastre "

O mare parte din afacerea noastră vine de la clienții care se bazează pe LEADTech. Oferind clienților noștri cea mai bună combinație de valoare hardware și servicii, acestia se întorc din nou și din nou. Vedem fiecare vânzare ca o oportunitate de a dezvolta o altă relație pe termen lung.

  • Cumpărare cu încredere

Fiecare componentă achiziționată de la LEADTech este 100% compatibila cu echipamentele pe care se instalaeaza. Nu livram componentele fara a avea in prealabil o discutie cu dvs legata de echipamentele pe care doriti sa le instalati

Toate serverele și stațiile de lucru sunt acoperite de garantia noastra privind compatibilitatea