Red Hat OpenShift

Red Hat OpenShift

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine

Red Hat OpenShift

Placeholder

Red Hat® OpenShift® oferă instalare automată, upgrade-uri și gestionarea ciclului de viață în întreaga stivă de containere - sistemul de operare, serviciile Kubernetes și cluster și aplicațiile - pe orice cloud.

Placeholder

Red Hat OpenShift ajută echipele să construiască cu viteză, agilitate, încredere și alegere. Cod în modul de producție oriunde doriți să construiți. Reveniți la munca care contează.

Placeholder

Red Hat OpenShift este axat pe securitate la fiecare nivel al stivei de containere și pe tot parcursul ciclului de viață al aplicației.

Red Hat OpenShift Container Platform

Este o plaformă la nivel enterprise de încredere, bazată pe Kubernetes. Este o bază consistentă, focusată pe securitate, gata să susțină dezvoltare de aplicații moderne și gestiune a ciclului lor de viață in cloud hibrid, în orice locație, peste platforme de cloud fizice, virtuale, private și publice, precum și in edge computing.

Placeholder

Beneficii

Vedeti cateva din beneficiile aduse de OpenShift

 • Platformă integrată ce include sistemul gazdă pentru container, Kubernetes, și gestiunea ciclului de viață al aplicațiilor folosind infrastructura preferată
 • Operatorii furnizează un fir de lucru agil bazat pe DevOps
 • Conținutul și serviciile containerului focusat pe securitate, formează un larg ecosistem cu partenerii
 • Cicluri de dezvoltare a aplicațiilor mai rapide și puneri în lucru mai frecvente ale lor.
 • Instalări și actualizări simple, chiar și în medii la distanță
 • Portabilitatea aplicațiilor cu reducere de costuri operaționale în cloud hibrid, multicloud sau edge.
 • Experiență de dezvoltare consistentă pe întreg ciclul de viață al aplicațiilor.
Vezi detalii
Placeholder

Capabilități

Ce va oferta OpenShift

 • Red Hat OpenShift Service Mesh oferă o metodă uniformă de a gestiona, conecta și observa aplicațiile pe masură ce gestiunea și securitatea între servicii devine mai dificilă
 • Red Hat OpenShift Serverless permite unei aplicații să folosească resurse de calcul și să scaleze automat în funcție de utilizare, pe principiul la cerere (on-demand)
 • Red Hat OpenShift Pipelines asigură o experiență continuă utilizatorului prin perspectiva consolei OpenShift, interfeței linie-comanda (CLI) și a mediilor integrate de dezvoltare.
 • Red Hat OpenShift Virtualization aduce mașinile virtuale în OpenShift pentru a moderniza aplicațiile existente sau pentru a le rula alături de containere și serverless, într-o arhitectură nativă Kubernetes
Vezi detalii
Placeholder

Capabilități avansate

Capabilitati avansate OpenShift

 • Operators furnizează instalarea, actualizarea și gestionarea ciclului de viață, automat pentru fiecare parte a stack-ului de containere, oferind o platformă de aplicații Kubernetes mai sigură și mai actualizată, fără timpi morți.
 • Edge Computing include clustere de 3 noduri precum și noduri de lucru de la distanță pentru a furniza organizațiilor toate capabilitățile Kubernetes într-un spațiu mai mic.
 • Databases and Data Analytics oferă metode de ingestie, stocare, procesare și analizare a dataset-urilor dintr-o varietate de surse pentru a fi folosite de aplicații mobile, de comerț electronic, inteligență artificială/machine learning, business intelligence și altele.
 • AI/ML on OpenShift asigură o colaborare mai bună între data scientist și dezvoltatorii de software și accelerează crearea de aplicații inteligente pe cloud hibrid.
Vezi detalii

De ce sa apelezi la specialistii LEADTech?

Specialistii nostrii va stau la dispozitie pentru diverse tipuri de servicii atat hardware cat si software. Technologiile de virtualizare, cloud sau implemntare hardware va pot propulsa businessul la un alt nivel

Servicii VMWare

VMware este unul dintre cele mai inovative branduri software ai ultimei decade.Virtualizarea a pus bazele noului model de IT oferind o mai mare agilitate și flexibilitate cu posibilități de scalare.

Vezi detalii

Servicii KVM

KVM sau Kernel-based Virtual Machine este o tehnologie de virtualizare open-source integrată în sistemul de operare Linux. Acesta permite crearea de mașini virtuale (VM-uri) multiple pe același server.

Vezi detalii

Servicii Hyper-V

Microsoft Hyper-V este soluția pe care se bazează suitele gigantului din Redmond atunci când discutam despre soluții de Data Center, aducand flexibilitate si economisirea timpului si banilor

Vezi detalii

Servicii vCloud

VMware vCloud Suite este o soluție de gestionare a infrastructurilor de cloud la nivel enterprise, care combină platforma de virtualizare VMware vSphere cu soluția de gestionare multi-cloud VMware vRealize.

Vezi detalii

Red Hat OpenShift Container Storage

Este un sistem de stocare persistent și definit prin software, integrat cu și optimizat pentru Red Hat OpenShift Container Platform. Oferă servicii agile, scalabile și persistente de date oriunde rulează Red Hat OpenShift – pe infrastructuri locale, cloud public sau hibrid. Oferte ce includ Red Hat OpenShift, Red Hat Middleware și Red Hat OpenShift Container Storage pot ajuta organizații să automatizeze data pipeline, permițând procesare de date in timp real de la platforme edge la hibride și multicloud.

Placeholder

Beneficii

Vedeti cateva din beneficiile aduse de OpenShift Container Storage

 • Agilitate, scalabilitate și consistență pe medii de cloud hibrid și multicloud, rezultând costuri reduse ale operațiunilor IT
 • Platformă integrată, incluzând sistemul gazdă pentru containere, Kubernetes, gestiunea ciclului de viață a aplicațiilor și stocarea, folosind orice infrastructură
 • Mai multă valoare adaugată echipelor de operațiuni și dezvoltare, cu abilitatea de a accesa ușor datele din medii bazate pe containere
 • Servicii de date validate, integrate, testate și suportate în Red Hat OpenShift Container Platform
 • Instalare și actualizare mai simplă, ducând la cicluri mai rapide de dezvoltare a aplicațiilor și implementări mai frecvente
Vezi detalii
Placeholder

Capabilități

Ce va oferta OpenShift Container Storage

 • Agilitate condusă de dezvoltatori – permite dezvoltatorilor să livreze rapid stocare persistentă folosind API
 • Performanță la scară largă – Suportul nativ pentru obiecte creste dramatic performanța input/output (I/O), care la rândul său creste performanța volumului de lucru în cloud.
 • Experiență consistentă pentru utilizator – OpenShift Container Storage oferă administrare bazată pe politici pentru scalare și automatizare, generând flexibilitate la implementare
 • Integrare cu Red Hat OpenShift Container Platform – Red Hat poate oferi support pentru întregul mediu bazat pe containere, incluzând gestionarea containerelor native de cloud, programarea și orchestrarea lor, generând reziliența datelor pentru Red Hat OpenShift, aceeași experiență de cloud oriunde, productivitate crescută pentru dezvoltatori.
Vezi detalii
Placeholder

Capabilități avansate

Capabilitati avansate OpenShift Container Storage

 • Integrarea cu volume de lucru diverse – bazat pe tehnologie 100% open source, Red Hat OpenShift Container Storage suportă stocare de tip file, block și object și utilizează un singur set de Operatori Kubernetes pentru toate platformele cloud.
 • Accelerarea dezvoltării de aplicații – Red Hat OpenShift Container Storage automatizează provizionarea de mediu de stocare împreuna cu provizionarea resurselor pentru aplicații, toate prin consola de administrare OpenShift
 • Susținerea bazelor de date cu performanțe deterministice - Red Hat OpenShift Container Storage oferă stocare persistentă de tip Block pentru bazele de date, stocare ce suportă nevoile de disponibilitate ale bazelor de date și oferă portabilitate către multiple platforme cloud.
 • Simplificarea stocării pentru analiza datelor - Red Hat OpenShift Container Storage permite data scientist-ilor și celor care îi susțin să implementeze și să gestioneze stocare portabilă in cloud, la cerere (on-demand)
Vezi detalii
$2.5M

Cifra de afaceri in 2020

20+

Proiecte implementate cu succes

1,000+

Produse vandute

Placeholder

Red Hat OpenShift

 • OpenShift a apărut inițial după ce Red Hat a cumpărat Makara, companie care deținea o soluție proprietară de PaaS (Platform as a Service) bazată pe containere Linux.
 • Până la versiunea a 3-a OpenShift folosea tehnologii proprietare de containerizare și orchestrare. Începând cu versiunea a 3-a a fost adoptat Docker ca tehnologie de containerizare și Kubernetes ca tehnologie de orchestrare a containerelor.
 • Versiunea 4 aduce multe alte schimbări arhitecturale, cea mai proeminentă fiind migrarea către CRI-O și Buildah pentru construirea de containere, rupând astfel dependința exclusivă de Docker.
 • Red Hat OpenShift este o familie de produse software de containerizare dezvoltată de Red Hat, care include Red Hat OpenShift Container Platform și Red Hat OpenShift Container Storage.
Vezi detalii

Vrei sa discuti cu unul din consultantii LEADTech?

Echipa noastra iti sta la dispozitie. Lasa-ne datele tale de contact si unul din consultantii nostri o sa ia legatura cu tine in cel mai scurt timp

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine