vCloud

vCloud

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine

VMware vCloud Suite

Vsphere virtualizare

VMware vCloud Suite este o soluție de gestionare a infrastructurilor de cloud la nivel enterprise.

Automatizare cu vmware

vCloud Suite combină platforma de virtualizare VMware vSphere cu soluția de gestionare multi-cloud VMware vRealize

Virtualizare Vcenter

Suita cloud oferita de VMware livreaza infrastructuri moderne pentru aplicații moderne oferindu-vă cea mai bună performanță și eficiență.

Folositi cu incredere vCloud

Acum, vă puteți conecta și gestiona în siguranță solutiile de cloud cu soluții locale sau Software as a Service (SaaS) utilizând VMware vRealize® Suite, VMware NSX® și VMware Cross-Cloud Services ™. Cu platforma de gestionare cloud vRealize Suite, obțineți operațiuni inteligente, automatizare IT și libertate pentru dezvoltatori.

Tipuri de virtualizare VMWARE

Beneficii vCloud

 • Integrare cloud public și privat – pentru a livra și gestiona resursele de infrastructură și aplicații în medii multi-cloud.
 • Agilitate – infrastructuri definite prin software combinate cu automatizarea proceselor principale de livrare a serviciilor IT, permit livrarea resurselor în timp scurt.
 • Eficiență – reducerea costurilor IT prin automatizarea plasării sarcinilor de lucru și suportul pentru alte operațiuni avansate.
 • Alegere – dezvoltatorii pot alege între folosirea resurselor din catalog, prin CLI sau cu API, precum și folosirea uneltelor preferate pentru dezvoltarea de aplicații.
Vezi detalii
Virtualizarea retelelor cu vmware

Ce conține vCloud Suite?

  • VMware vSphere – baza construirii unei infrastructuri moderne de cloud
  • vRealize Suite - este panoul de gestiune și control pentru data center definit prin software.
  • vRealize Suite se integrează nativ cu vSphere, VMware NSX și VMware vSAN.
  • VMware vRealize Suite, care cuprinde:
  • - VMware Vrealize Automation – servicii de catalog cu auto-servire, guvernanță, provizionare, orchestrare și bazate pe DevOps.
  • - VMware vRealize Operations – optimizare continuă a performanței, gestionare eficientă a capacității, planificare proactivă, remediere inteligentă și conformitate integrată – sustinut de inteligența artificială și analize predictive.
  • - VMware vRealize Log Insight – gestionare centralizată de logging, vizibilitate mare în operațiuni și analiză inteligentă.
  • - VMware vRealize Suite Lifecycle Manager – soluție cuprinzătoare a ciclului de viață al aplicațiilor și managementului de conținut pentru vRealize Suite.

Vezi detalii
Virtualizare Storage

Capabilitățile vCloud Suite

 • Virtualizare data center – îmbunătățește productivitatea administratorilor de infrastructură virtuală prin gestionarea focusată pe aplicații și securitatea esentială.
 • Operațiuni autonome – ajută departamentul IT să optimizeze continuu capacitatea și performanța în funcție de strategia operatională și de business.
 • Provizionare programabilă – ajută dezvoltatorii și departamentul IT să acceseze ușor resursele de infrastructură și aplicații din orice cloud prin API, catalog sau CLI.
 • Operațiuni pe aplicații – ajută dezvoltatorii să livreze, să diagnosticheze și să optimizeze performanța aplicațiilor foarte distribuite, bazate pe micro-servicii, în timp real.
Vezi detalii

De ce sa apelezi la specialistii LEADTech?

Specialistii nostrii va stau la dispozitie pentru diverse tipuri de servicii atat hardware cat si software. Technologiile de virtualizare, cloud sau implemntare hardware va pot propulsa businessul la un alt nivel

Servicii VMWare

VMware este unul dintre cele mai inovative branduri software ai ultimei decade.Virtualizarea a pus bazele noului model de IT oferind o mai mare agilitate și flexibilitate cu posibilități de scalare.

Vezi detalii

Servicii KVM

KVM sau Kernel-based Virtual Machine este o tehnologie de virtualizare open-source integrată în sistemul de operare Linux. Acesta permite crearea de mașini virtuale (VM-uri) multiple pe același server.

Vezi detalii

Servicii Hyper-V

Microsoft Hyper-V este soluția pe care se bazează suitele gigantului din Redmond atunci când discutam despre soluții de Data Center, aducand flexibilitate si economisirea timpului si banilor

Vezi detalii

Servicii vCloud

VMware vCloud Suite este o soluție de gestionare a infrastructurilor de cloud la nivel enterprise, care combină platforma de virtualizare VMware vSphere cu soluția de gestionare multi-cloud VMware vRealize.

Vezi detalii

Beneficiile virtualizării

Beneficiile au transformat departamentul de IT dintr-un centru de cost, în unul dezvoltare a business-ului și societății în general.

Cele mai importante beneficii aduse de virtualizarea VMWare

 • Creșterea productivității, eficienței și receptivității echipelor de IT
 • Costuri de operare reduse
 • Minimizarea timpului de nefuncționare a DC-ului
 • Continuitatea afacerii în caz de dezastru
 • Gestionarea simplificata a datelor, echipamentelor
 • Posibilitatea avansării soluțiilor catre zona de Software Defined Data-Center

Evoluează fără sacrificii.

Cu soluțiile de virtualizare și infrastructură a centrului de date VMware®, puteți dezvolta și executa strategia potrivită pentru a vă pregăti centrul de date pentru tehnologiile de mâine - fără a sacrifica investițiile sau securitatea existentă.

Modernizare cu vmware

Modernizare

Soluțiile Mware minimizează riscurile IT și reduc costurile prin implementarea unei infrastructuri definite de software construite pe sisteme convergente.

Automatizare cu vmware

Automatizare

Virtualizați furnizarea de servicii IT pentru a spori agilitatea afacerii cu VMware NSX® și VMware vRealize® Automation ™.

Implementare vmware

Implementare

Ușurați capacitatea de a rula aplicații moderne cu securitate și control - în timp ce implementați mai frecvent și mai rapid.

Management cu vmware

Management

Unificați, automatizați și simplificați toate procedurile de management ale infrastructurii.

Modernizează-te pentru o transformare digitală completă.

Folositi soluțiile IT și de virtualizare de la LEADTech și VMware pentru a fi in pas cu lumea actuală bazată pe software. Explorează noile realități ale transformării digitale cu VMware.

Vrei sa discuti cu unul din consultantii LEADTech?

Echipa noastra iti sta la dispozitie. Lasa-ne datele tale de contact si unul din consultantii nostri o sa ia legatura cu tine in cel mai scurt timp

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine