Hyper-v

Hyper-v

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine

Microsoft Hyper-V

Vsphere virtualizare

Microsoft Hyper-V este soluția pe care se bazează suitele gigantului din Redmond atunci când discutam despre soluții de Data Center.

Automatizare cu vmware

Când aveți nevoie de resurse de calcul, mașinile virtuale vă oferă mai multă flexibilitate

Virtualizare Vcenter

Ajută la economisirea timpului și a banilor și sunt o modalitate semnificativ mai eficientă decât rularea sistemelor de operare pe echipamente fizice.

De ce sa folosim Hyper-V

Fiecare afacere este unică. La LEADTech, oferim moduri în care organizația dvs. poate folosi virtualizarea oferita de Microsoft care să corespundă dimensiunii și obiectivelor personalului dvs.

Tipuri de virtualizare KVM

Mediul perfect pentru procesare

 • O mașină virtuală cu Hyper-V oferă aceleași functionalități ca și un server fizic. Poți avea acces la resursele de procesare, networking sau stocare în așa fel încât să fie satisfăcută nevoia imediată de business.
 • Fiecare sistem de operare suportat are propriul set de servicii și drivere, iar în cazul virtualizării de tip Hyper-V acestea conțin niște servicii de integrare care optimizează sistemele de operare folosite în mașini virtuale.
Vezi detalii
Virtualizarea retelelor cu vmware

Back-up și Disaster recovery

 • Pentru a avea datele în siguranță Microsoft a creat o serie de tool-uri precum Hyper-V Replica, care oferă posibilitatea creării unor copii ale mașinilor virtuale care pot fi restaurate în viitor.
 • Un al doilea tool este VSS (Volume Shadow Copy) care oferă posibilitatea utilizatorilor să își reecreze mașini virtuale care conțin și toate setările aplicațiilor din momentul dezastrului, așa numite app-consistent snapshots.
Vezi detalii
Virtualizare Storage

Polisibități multiple

 • Cu ajutorul Hyper-V și a Windows Server, ai posibilitatea de a cripta disk-ul cu ajutorul Bitlocker, ai posibilitatea folosirii shielded VMs în medii izolate(fără acces la internet).
 • Poți adăuga plăci de rețea fizice sau memorie în timp ce mașina virtuală funcționează fără întreruperi.
Vezi detalii
Virtualizare Spatiu de lucru

Hyper-V și Azure Cloud

 • Microsoft Windows Server și Hyper-V există de foarte multă vreme însă odată cu apariția cloudului public, marii vendor au preferat să creeze servicii cu valoare adăugată mare pentru companii.
 • Integrările dintre Microsoft Hyper-v și Microsoft Azure, AWS, sau Microsoft AzureStack cu ajutorul Azure Arc sunt o opțiune interesantă pentru toți managerii IT care își doresc o soluție matură și stabilă pentru a începe migrarea workload-urilor către cloud.
Vezi detalii

De ce sa apelezi la specialistii LEADTech?

Specialistii nostrii va stau la dispozitie pentru diverse tipuri de servicii atat hardware cat si software. Technologiile de virtualizare, cloud sau implemntare hardware va pot propulsa businessul la un alt nivel

Servicii VMWare

VMware este unul dintre cele mai inovative branduri software ai ultimei decade.Virtualizarea a pus bazele noului model de IT oferind o mai mare agilitate și flexibilitate cu posibilități de scalare.

Vezi detalii

Servicii KVM

KVM sau Kernel-based Virtual Machine este o tehnologie de virtualizare open-source integrată în sistemul de operare Linux. Acesta permite crearea de mașini virtuale (VM-uri) multiple pe același server.

Vezi detalii

Servicii Hyper-V

Microsoft Hyper-V este soluția pe care se bazează suitele gigantului din Redmond atunci când discutam despre soluții de Data Center, aducand flexibilitate si economisirea timpului si banilor

Vezi detalii

Servicii vCloud

VMware vCloud Suite este o soluție de gestionare a infrastructurilor de cloud la nivel enterprise, care combină platforma de virtualizare VMware vSphere cu soluția de gestionare multi-cloud VMware vRealize.

Vezi detalii

Caracteristici Hyper-V

Beneficiati de toate caracteristicile Hyper-V apeland la unul din specialistii LEADTech.

Cele mai importante beneficii aduse de virtualizarea KVM

 • Crează-ți sau extinde-ți propriul Data-Center
 • Crează medii de test sau dezvoltare cu ușurință
 • Dezvoltă un mediu VDI folosind tehnologie Microsoft
 • Profită de High availability cu ajutorul Failover clustering
 • Securitate extinsă cu shielded VMs
$2.5M

Cifra de afaceri in 2020

20+

Proiecte implementate cu succes

1,000+

Produse vandute

Vrei sa discuti cu unul din consultantii LEADTech?

Echipa noastra iti sta la dispozitie. Lasa-ne datele tale de contact si unul din consultantii nostri o sa ia legatura cu tine in cel mai scurt timp

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine