Hyper-v

Hyper-v

Oferta personalizata

Ce este Hyper-V

    Microsoft Hyper-V este soluția pe care se bazează suitele gigantului din Redmond atunci când discutam despre soluții de Data Center. Când aveți nevoie de resurse de calcul, mașinile virtuale vă oferă mai multă flexibilitate, ajută la economisirea timpului și a banilor și sunt o modalitate semnificativ mai eficientă decât rularea sistemelor de operare pe echipamente fizice.

CARACTERISTICI HYPER-V

Laptopuri

Crează medii de test sau dezvoltare cu ușurință

Monitoare

Dezvoltă un mediu VDI folosind tehnologie Microsoft

Servere

Profită de High availability cu ajutorul Failover clustering

Storage

Securitate extinsă cu shielded VMs

Discuta cu un specialist

DE CE VIRTUALIZARE CU HYPER-V

Mediul perfect pentru procesare

Mediul perfect pentru procesare

O mașină virtuală cu Hyper-V oferă aceleași functionalități ca și un server fizic. Poți avea acces la resursele de procesare, networking sau stocare în așa fel încât să fie satisfăcută nevoia imediată de business. Fiecare sistem de operare suportat are propriul set de servicii și drivere, iar în cazul virtualizării de tip Hyper-V acestea conțin niște servicii de integrare care optimizează sistemele de operare folosite în mașini virtuale.

Cumpără acum
Back-up și Disaster recovery

Back-up și Disaster recovery

Pentru a avea datele în siguranță Microsoft a creat o serie de tool-uri precum Hyper-V Replica, care oferă posibilitatea creării unor copii ale mașinilor virtuale care pot fi restaurate în viitor. Un al doilea tool este VSS (Volume Shadow Copy) care oferă posibilitatea utilizatorilor să își reecreze mașini virtuale care conțin și toate setările aplicațiilor din momentul dezastrului, așa numite app-consistent snapshots.

Cumpără acum
Posibități multiple

Posibilități multiple

Cu ajutorul Hyper-V și a Windows Server, ai posibilitatea de a cripta disk-ul cu ajutorul Bitlocker, ai posibilitatea folosirii shielded VMs în medii izolate(fără acces la internet), poți adăuga plăci de rețea fizice sau memorie în timp ce mașina virtuală funcționează fără întreruperi.

Cumpără acum
Hyper-V și Azure Cloud

Hyper-V și Azure Cloud

Microsoft Windows Server și Hyper-V există de foarte multă vreme însă odată cu apariția cloudului public, marii vendor au preferat să creeze servicii cu valoare adăugată mare pentru companii. Integrările dintre Microsoft Hyper-v și Microsoft Azure, AWS, sau Microsoft AzureStack cu ajutorul Azure Arc sunt o opțiune interesantă pentru toți managerii IT care își doresc o soluție matură și stabilă pentru a începe migrarea workload-urilor către cloud.

Cumpără acum
Vezi toate produsele

Ofertă personalizată LeadTech

Solicita oferta de la unul din consultantii nostri

Vezi detalii