KVM

KVM

Oferta personalizata

Ce este KVM

    KVM sau Kernel-based Virtual Machine este o tehnologie de virtualizare open-source integrată în sistemul de operare Linux. Acesta permite crearea de mașini virtuale (VM-uri) multiple pe același server. Acest concept a fost anunțat prima dată în 2006 și a fost inclus în Linux Kernel un an mai târziu. Spre deosebire de vendorii tradiționali precum VMware sau Microsoft, în cazul KVM codul sursă este deschis, ceea ce vă dă posibilitatea de a vă customiza propria insfrastructură în modul dorit.

CARACTERISTICI KVM

Laptopuri

Performanță și scalabilitate

Monitoare

Latență scăzută

Servere

Live migration între diverse hosturi

Storage

Planificarea și controlul resurselor

Discuta cu un specialist

DE CE VIRTUALIZARE CU KVM

Laptopuri

Creat pentru aplicații business critical

O platformă de virtualizare care vă permite rularea aplicațiilor moderne cât și de tip business critical. Integrarea cu diverse soluții precum RedHat Openshift, Canonical Juju, sau KubeVirt face din KVM unul dintre mediile de virtualizare preferate de majoritatea departamentelor de IT globale

Cumpără acum
Monitoare

Open Source

Creat în jurul celei mai mari comunități de Linux globale, KVM folosește standarde deschide și API-uri pentru o integrare cât mai ușoară între diversele sisteme din companie.Integrările cu alte sisteme, lipsa subscripțiilor, posibilitatea de a rula pe bare-metal, în propriul cloud sau în cloudul public fac din KVM cel mai important partener pentru afacerea ta.

Cumpără acum
Servere

Support pe termen lung

Vendorii care oferă servicii de suport și mententanță în cazul Linux sunt multipli și dintre ei îi putem pe RedHat, Oracle sau Canonical. Cel din urmă oferă servicii de mententanță îndelungată de până la 10 ani. Cu ajutorul comunităților de Linux pot fi descoperite probleme, bug-uri sau noi funcționalități.

Cumpără acum
Storage

Automatizare și integrare

KVM propune o suită de instrumente de automatizare și integrare între diversele sisteme de IT globale. Integrarea cu sisteme precum OpenShift Virtualization Manager, Canonical MAAS și Juju, OpenStack sau Oracle VMM oferă posibilitatea rulării VM-urilor oriunde este nevoie oferind o flexibilitate și scalabilitate fără precedent. Automatizarea proceselor de business, a fluxurilor de lucru, a operațiunilor care necesită intervenție umană a devenit normalitate în ziua de astăzi, de aceea au apărut instrumente precum RedHat Ansible, Canonical Juju sau Terraform, care se integrează perfect cu KVM pentru a oferi un nivel de automatizare fără precedent

Cumpără acum
Vezi toate produsele

Ofertă personalizată LeadTech

Solicita oferta de la unul din consultantii nostri

Vezi detalii