KVM

KVM

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine

Virtualizare KVM

Vsphere virtualizare

KVM sau Kernel-based Virtual Machine este o tehnologie de virtualizare open-source integrată în sistemul de operare Linux.

Automatizare cu vmware

Acest concept a fost anunțat prima dată în 2006 și a fost inclus în Linux Kernel un an mai târziu.Acesta permite crearea de mașini virtuale (VM-uri) multiple pe același server.

Virtualizare Vcenter

Spre deosebire de VMware sau Microsoft, în cazul KVM codul sursă este deschis, ceea ce vă dă posibilitatea de a vă customiza propria insfrastructură în modul dorit.

Beneficiile KVM

Integrarea cu diverse soluții precum RedHat Openshift, Canonical Juju, sau KubeVirt face din KVM unul dintre mediile de virtualizare preferate de majoritatea departamentelor de IT globale

Tipuri de virtualizare KVM

Creat pentru aplicații business critical

 • O platformă de virtualizare care vă permite rularea aplicațiilor moderne cât și de tip business critical.
 • Integrarea cu diverse soluții precum RedHat Openshift, Canonical Juju, sau KubeVirt face din KVM unul dintre mediile de virtualizare preferate de majoritatea departamentelor de IT globale
Vezi detalii
Virtualizarea retelelor cu vmware

Open Source

 • Creat în jurul celei mai mari comunități de Linux globale, KVM folosește standarde deschide și API-uri pentru o integrare cât mai ușoară între diversele sisteme din companie.
 • Integrările cu alte sisteme, lipsa subscripțiilor, posibilitatea de a rula pe bare-metal, în propriul cloud sau în cloudul public fac din KVM cel mai important partener pentru afacerea ta.
Vezi detalii
Virtualizare Storage

Support pe termen lung

 • Vendorii care oferă servicii de suport și mententanță în cazul Linux sunt multipli și dintre ei îi putem pe RedHat, Oracle sau Canonical.
 • Cel din urmă oferă servicii de mententanță îndelungată de până la 10 ani.
 • Cu ajutorul comunităților de Linux pot fi descoperite probleme, bug-uri sau noi funcționalități.
Vezi detalii
Virtualizare Spatiu de lucru

Automatizare și integrare

 • KVM propune o suită de instrumente de automatizare și integrare între diversele sisteme de IT globale.
 • Integrarea cu sisteme precum OpenShift Virtualization Manager, Canonical MAAS și Juju, OpenStack sau Oracle VMM oferă posibilitatea rulării VM-urilor oriunde este nevoie oferind o flexibilitate și scalabilitate fără precedent.
 • Automatizarea proceselor de business, a fluxurilor de lucru, a operațiunilor care necesită intervenție umană a devenit normalitate în ziua de astăzi, de aceea au apărut instrumente precum RedHat Ansible, Canonical Juju sau Terraform, care se integrează perfect cu KVM pentru a oferi un nivel de automatizare fără precedent.
Vezi detalii

De ce sa apelezi la specialistii LEADTech?

Specialistii nostrii va stau la dispozitie pentru diverse tipuri de servicii atat hardware cat si software. Technologiile de virtualizare, cloud sau implemntare hardware va pot propulsa businessul la un alt nivel

Servicii VMWare

VMware este unul dintre cele mai inovative branduri software ai ultimei decade.Virtualizarea a pus bazele noului model de IT oferind o mai mare agilitate și flexibilitate cu posibilități de scalare.

Vezi detalii

Servicii KVM

KVM sau Kernel-based Virtual Machine este o tehnologie de virtualizare open-source integrată în sistemul de operare Linux. Acesta permite crearea de mașini virtuale (VM-uri) multiple pe același server.

Vezi detalii

Servicii Hyper-V

Microsoft Hyper-V este soluția pe care se bazează suitele gigantului din Redmond atunci când discutam despre soluții de Data Center, aducand flexibilitate si economisirea timpului si banilor

Vezi detalii

Servicii vCloud

VMware vCloud Suite este o soluție de gestionare a infrastructurilor de cloud la nivel enterprise, care combină platforma de virtualizare VMware vSphere cu soluția de gestionare multi-cloud VMware vRealize.

Vezi detalii

Caracteristici KVM

Beneficiati de toate caracteristicile KVM apeland la unul din specialistii LEADTech.

Cele mai importante beneficii aduse de virtualizarea KVM

 • Securitate sporită datorită SELinux și sVirt
 • Live migration între diverse hosturi
 • Performanță și scalabilitate
 • Planificarea și controlul resurselor
 • Latență scăzută
$2.5M

Cifra de afaceri in 2020

20+

Proiecte implementate cu succes

1,000+

Produse vandute

Vrei sa discuti cu unul din consultantii LEADTech?

Echipa noastra iti sta la dispozitie. Lasa-ne datele tale de contact si unul din consultantii nostri o sa ia legatura cu tine in cel mai scurt timp

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine