VMware

VMware

Oferta personalizata

Ce este Virtualizarea

    Virtualizarea a pus bazele noului model de IT oferind o mai mare agilitate și flexibilitate cu posibilități de scalare nemaivăzute până la acel moment. VMware este unul dintre cele mai inovative branduri software ai ultimei decade. Conceptul de lucrat de acasă, volumul foarte mare de date din fiecare zi, disponibilitatea sporită a resurselor precum și automatizarea operațiunilor sunt printre beneficiile virtualizării, care au transformat departamentul de IT dintr-un centru de cost, în unul dezvoltare a business-ului și societății în general.

BENEFICIILE VIRTUALIZARII

Laptopuri

Creșterea productivității

Monitoare

Costuri reduse

Servere

Minimizare downtime

Storage

Business continuity

Discuta cu un specialist

TIPURI DE VIRTUALIZARE

vmware vsphere

Virtualizarea serverelor

În core-ul fiecărui centru de date se află echipamentele de tip Server. Virtualizarea acestora a venit ca o nevoie imediată de eficientizare a utilizării resurselor; VMware Vsphere oferă posibilitatea rulării unor sisteme de operare multiple pe un singur server cu ajutorul VM-urilor sau mașinilor virtuale. Virtualizarea serverelor a eliminat o serie de elemente de complexitate care înainte se puteau realiza doar la nivel fizic, a îmbunătățit performanța aplicațiilor, a redus timpul de deployment al aplicațiilor și a redus costurile cu infrastructura IT.

Cumpără acum
vmware nsx

Virtualizarea retelelor

Virtualizarea rețelelor a venit ca un pas ulterior virtualizării serverelor și a oferit posibilitatea rulării aplicațiilor în cadrul unor rețele virtuale ca și cum ar fi fost rulate pe o rețea fizică conferind în același timp toate beneficiile operaționale ale virtualizării echipamentelor fizice. Aceasta prezintă echipamente de rețea și servicii, porturi, switch-uri, routere, firewall-uri, load balancere, VPN-uri - proceselor în derulare spre a fi consumate. VMware NSX Data Center propune un nou model de SDN (Software Defined Networking) care reprezintă fundația oricărui SDDC (Software Defined Data Center) și care se poate extinde cu ușurință în zona de Cloud. Managerii echipelor IT și managerii de Data Centere pot atinge niveluri de agilitate, economie și securitate care nu puteau fi atinse atunci când rețeaua era dependentă exclusiv de echipamente fizice. Rețelele virtuale pot fi implementate pe orice hardware existent, servere bare-metal, containere, cloud public sau privat și nu în ultimul rand Data Centere.

Cumpără acum
vmware vsan

Virtualizarea stocarii

Virtualizarea echipamentelor de stocare a venit ca un pas de unificare a echipamentelor care stau în Data Center. VMware vSAN este o soluție software care permite virtualizarea elementelor de stocare și care împreuna cu VMware Vsphere și VMware NSX vă oferă posibilitatea de management a infrastructurii dintr-un singur loc. Cu ajutorul acestei soluții puteți reduce complexitatea și complexitatea echipamentelor tradiționale de stocare de tip SAN și puteți alege cea mai simplă cale de a vă crea o infrastructură hyperconvergentă pregatită pentru Cloud.

Cumpără acum
Storage

Virtualizare desktop

Conceptul de spațiu virtual digital a fost ultima etapă pe care virtualizarea a reușit să o transforme. Împreună cu cele 2 soluții Worskpace One și VMware Horizon, managerii IT au reușit să pună la dispoziția angajaților atât o platformă de colaborare sigură, eficientă și extrem de scalabilă cât și posibilitatea implementării și scalării eficiente a aplicațiilor si desktopurilor virtuale dintr-un singur control panel, pentru a oferi cea mai bună experiență de utilizare a spațiului virtual către utilizatorul final.

Cumpără acum
Vezi toate produsele

Ofertă personalizată LeadTech

Solicita oferta de la unul din consultantii nostri

Vezi detalii