VMware

VMware

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine

Virtualizare Vmware

Vsphere virtualizare

Virtualizarea a pus bazele noului model de IT oferind o mai mare agilitate și flexibilitate cu posibilități de scalare nemaivăzute până la acel moment.

Automatizare cu vmware

VMware este unul dintre cele mai inovative branduri software ai ultimei decade; Odată cu suita VSphere apărută în anul 2009 lucrurile în zona de data center au evoluat foarte mult.

Virtualizare Vcenter

Volumul foarte mare de date din fiecare zi, disponibilitatea sporită a resurselor precum și automatizarea operațiunilor sunt printre principalele beneficii ale virtualizării

Tipuri de virtualizare

VMware este unul dintre cele mai inovative branduri software ai ultimei decade; Odată cu suita VSphere apărută în anul 2009 lucrurile în zona de data center au evoluat foarte mult.

Tipuri de virtualizare VMWARE

Virtualizarea serverelor

 • În core-ul fiecărui centru de date se află echipamentele de tip Server. Virtualizarea acestora a venit ca o nevoie imediată de eficientizare a utilizării resurselor; VMware Vsphere oferă posibilitatea rulării unor sisteme de operare multiple pe un singur server cu ajutorul VM-urilor sau mașinilor virtuale.
 • Virtualizarea serverelor a eliminat o serie de elemente de complexitate care înainte se puteau realiza doar la nivel fizic, a îmbunătățit performanța aplicațiilor, a redus timpul de deployment al aplicațiilor și a redus costurile cu infrastructura IT.
Vezi detalii
Virtualizarea retelelor cu vmware

Virtualizarea rețelelor

 • Virtualizarea rețelelor a venit ca un pas ulterior virtualizării serverelor și a oferit posibilitatea rulării aplicațiilor în cadrul unor rețele virtuale ca și cum ar fi fost rulate pe o rețea fizică conferind în același timp toate beneficiile operaționale ale virtualizării echipamentelor fizice. Aceasta prezintă echipamente de rețea și servicii, porturi, switch-uri, routere, firewall-uri, load balancere, VPN-uri - proceselor în derulare spre a fi consumate.
 • VMware NSX Data Center propune un nou model de SDN (Software Defined Networking) care reprezintă fundația oricărui SDDC (Software Defined Data Center) și care se poate extinde cu ușurință în zona de Cloud.
 • Managerii echipelor IT și managerii de Data Centere pota tinge niveluri de agilitate, economie și securitate care nu puteau fi atinse atunci când rețeaua era dependentă exclusiv de echipamente fizice.
 • Rețelele virtuale pot fi implementate pe orice hardware existent, servere bare-metal, containere, cloud public sau privat și nu în ultimul rand Data Centere.
Vezi detalii
Virtualizare Storage

Virtualizarea Spațiului de lucru

 • Conceptul de spațiu virtual digital a fost ultima etapă pe care virtualizarea a reușit să o transforme.
 • Împreună cu cele 2 soluții Worskpace One și VMware Horizon, managerii IT au reușit să pună la dispoziția angajaților atât o platformă de colaborare sigură, eficientă și extrem de scalabilă cât și posibilitatea implementării și scalării eficiente a aplicațiilor si desktopurilor virtuale dintr-un singur control panel, pentru a oferi cea mai bună experiență de utilizare a spațiului virtual către utilizatorul final.
Vezi detalii
Virtualizare Spatiu de lucru

Virtualizarea Stocării

 • Virtualizarea echipamentelor de stocare a venit ca un pas de unificare a echipamentelor care stau în Data Center.
 • VMware vSAN este o soluție software care permite virtualizarea elementelor de stocare și care împreuna cu VMware Vsphere și VMware NSX vă oferă posibilitatea de management a infrastructurii dintr-un singur loc.
 • Cu ajutorul acestei soluții puteți reduce complexitatea și complexitatea echipamentelor tradiționale de stocare de tip SAN și puteți alege cea mai simplă cale de a vă crea o infrastructură hyperconvergentă pregatită pentru Cloud.
Vezi detalii

De ce sa apelezi la specialistii LEADTech?

Specialistii nostrii va stau la dispozitie pentru diverse tipuri de servicii atat hardware cat si software. Technologiile de virtualizare, cloud sau implemntare hardware va pot propulsa businessul la un alt nivel

Servicii VMWare

VMware este unul dintre cele mai inovative branduri software ai ultimei decade.Virtualizarea a pus bazele noului model de IT oferind o mai mare agilitate și flexibilitate cu posibilități de scalare.

Vezi detalii

Servicii KVM

KVM sau Kernel-based Virtual Machine este o tehnologie de virtualizare open-source integrată în sistemul de operare Linux. Acesta permite crearea de mașini virtuale (VM-uri) multiple pe același server.

Vezi detalii

Servicii Hyper-V

Microsoft Hyper-V este soluția pe care se bazează suitele gigantului din Redmond atunci când discutam despre soluții de Data Center, aducand flexibilitate si economisirea timpului si banilor

Vezi detalii

Servicii vCloud

VMware vCloud Suite este o soluție de gestionare a infrastructurilor de cloud la nivel enterprise, care combină platforma de virtualizare VMware vSphere cu soluția de gestionare multi-cloud VMware vRealize.

Vezi detalii

Beneficiile virtualizării

Beneficiile au transformat departamentul de IT dintr-un centru de cost, în unul dezvoltare a business-ului și societății în general.

Cele mai importante beneficii aduse de virtualizarea VMWare

 • Creșterea productivității, eficienței și receptivității echipelor de IT
 • Costuri de operare reduse
 • Minimizarea timpului de nefuncționare a DC-ului
 • Continuitatea afacerii în caz de dezastru
 • Gestionarea simplificata a datelor, echipamentelor
 • Posibilitatea avansării soluțiilor catre zona de Software Defined Data-Center

Evoluează fără sacrificii.

Cu soluțiile de virtualizare și infrastructură a centrului de date VMware®, puteți dezvolta și executa strategia potrivită pentru a vă pregăti centrul de date pentru tehnologiile de mâine - fără a sacrifica investițiile sau securitatea existentă.

Modernizare cu vmware

Modernizare

Soluțiile Mware minimizează riscurile IT și reduc costurile prin implementarea unei infrastructuri definite de software construite pe sisteme convergente.

Automatizare cu vmware

Automatizare

Virtualizați furnizarea de servicii IT pentru a spori agilitatea afacerii cu VMware NSX® și VMware vRealize® Automation ™.

Implementare vmware

Implementare

Ușurați capacitatea de a rula aplicații moderne cu securitate și control - în timp ce implementați mai frecvent și mai rapid.

Management cu vmware

Management

Unificați, automatizați și simplificați toate procedurile de management ale infrastructurii.

Modernizează-te pentru o transformare digitală completă.

Folositi soluțiile IT și de virtualizare de la LEADTech și VMware pentru a fi in pas cu lumea actuală bazată pe software. Explorează noile realități ale transformării digitale cu VMware.

Vrei sa discuti cu unul din consultantii LEADTech?

Echipa noastra iti sta la dispozitie. Lasa-ne datele tale de contact si unul din consultantii nostri o sa ia legatura cu tine in cel mai scurt timp

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine